Diensten

Leveren en monteren van verschillende ondergronden

Ook het leveren en monteren van de verschillende ondergronden valt onder onze diensten. Wapeningsnetten, tackerplaat of noppenplaat in combinatie met vloerverwarming of enkel het leveren en monteren van de ondervloer. We voorzien u compleet!

Maar welke ondervloer heb je nodig voor je project?

Dit is compleet afhankelijk van het type project. Neem bijvoorbeeld appartementenbouw. In het kader van geluidsdemping en isolatie wordt hier vaak gekozen voor tackerplaat of noppenplaat. Beide hebben ze een isolerende functie. De montage van vloerverwarming op tackerplaat wordt gedaan met de zogenoemde tackernagels. Dit zijn beugels met weerhaken, die door middel van een tackerapparaat over de buis in de tackerplaat worden geschoten. In combinatie met VIDALCO prefab modules is dit systeem tevens erg ergonomisch verantwoord. Monteurs zullen hier minder fysieke belasting van ervaren.

Logischerwijs wordt er in de woningbouw ten opzichte van appartementenbouw minder waarde gehecht aan geluidsdemping in de vloer. En daarom monteren we daar vaak op de ondervloer. Dit kan door middel van wapeningsnetten of, in het geval van prefab vloerverwarming, met montagestrips en geschoten montage.

Onze diensten
Volgende
Wil je graag een gedegen advies over de juiste toepassing in jouw situatie? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Offerte aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.