Diensten

Vloerverwarming infrezen

Bij VIDALCO kan je ook terecht voor een efficiënte renovatie-optie: gefreesde vloerverwarming! We maken het renoveren van je woning hiermee een stuk eenvoudiger. Geen gedoe met het verwijderen van de dekvloer en geen verhoging van de vloer nodig.

Vloerverwarming infrezen is een bewezen efficiënte verwarmingsoplossing. Ga je je woning renoveren? Maar wil je toch graag vloerverwarming in de dekvloer? Een duurzame oplossing T.O.V. het droge verlegsysteem? Dat kan! VIDALCO beschikt over ervaren vloerverwarmingsmonteurs die mee kunnen denken in jouw project. Want renovatie is een heel ander principe dan nieuwbouw.

De monteur komt op de afgesproken datum bij je langs en begint met het frezen van de sleuven. Het patroon kan op voorhand uitgetekend worden, maar ook is het een mogelijkheid om dit op eigen inzicht te laten uitvoeren. Zodra het freeswerk is gedaan kunnen de sleuven gevuld worden met vloerverwarmingsbuis. Door de nauwkeurig uitgekozen dikte van de frees blijft de buis vastzitten zonder bevestiging. Hierna kunnen de sleuven gevuld worden met zandcement en is je woning voorzien van vloerverwarming. 

Onze diensten
Volgende
Wil je graag een gedegen advies over de juiste toepassing in jouw situatie? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Offerte aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.