Vidalco

Duurzaam en milieubewust

Duurzaamheid bij VIDALCO

Verantwoordelijk, innovatief en milieubewust in alles wat we doen

Bij VIDALCO zit duurzaamheid en milieubewustzijn in ons DNA. We geloven dat de weg naar een groenere toekomst begint bij verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op het milieu. Daarom zetten we ons in om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen de bouwsector veranderen, maar ook bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Onze prefab modules worden volledig automatisch geproduceerd waardoor er minder afval en dus een lagere milieu-impact overblijft. Door het snelle legproces van onze prefab vloerverwarming, tot wel vijf keer sneller dan traditionele methoden, verminderen we niet alleen de tijd die monteurs op locatie doorbrengen, maar ook de reisbewegingen en bijbehorende CO2-uitstoot. Daarnaast blijven de modules na het uitrollen vlak liggen waardoor we minimale bevestigingsmiddelen nodig hebben bij de meeste ondergronden.

Onze toewijding aan duurzaamheid wordt bevestigd door onze Levenscyclusanalyse (LCA), een krachtig instrument dat de volledige impact van onze producten op het milieu meet. Vanaf de winning van grondstoffen tot aan de afvalverwerking en hergebruik, analyseren we zorgvuldig elke fase van de levenscyclus om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

We zijn dan ook trots dat VIDALCO als enige vloerverwarmingspartij is opgenomen in de Nationale Milieudatabase. Deze erkenning onderstreept niet alleen onze inzet voor duurzaamheid, maar biedt ook concrete voordelen voor onze klanten. Bouwers en ontwikkelaars kunnen nu kiezen tussen standaard vloerverwarming of de duurzame oplossingen van VIDALCO. Door de duurzame productie en montage van onze systemen wordt de MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) berekening gunstig beïnvloed, wat de haalbaarheid en duurzaamheid van projecten direct ten goede komt. VIDALCO is dus de beste keuze voor duurzame projecten.

Samen met onze partners zetten we stappen naar een milieuvriendelijkere wereld. Ontdek het duurzame hart van VIDALCO en sluit je aan bij ons streven naar een groenere toekomst!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.