VIDALCO

Over ons

Over Vidalco

VIDALCO levert duurzame vloerverwarmings- en vloerkoelingssystemen

VIDALCO Climate Floors is de nieuwe standaard in het duurzaam verwarmen en koelen van vloeren, wanden, plafonds en betonkernactivering.

Omdat VIDALCO beschikt over een eigen engineeringsafdeling en planningsexperts, kunnen wij in een vroeg stadium met je meedenken in jouw project. Onze producten zijn geschikt voor alle bouwsystemen, waardoor we verschillende vormen van samenwerking hebben.

  • Eigen ontwikkelde robot die volledig digitale ontwerpen kan lezen
  • In totaal 8 wereldwijde patenten op onze robot en product
  • Eigen LCA op onze vloerverwarmingsmodules
  • Eigen team van 40+ experts zowel op het gebied van ontwerp als op het gebied van uitvoering

Ons team

Met ongeveer 40 medewerkers vormen we een hecht team van enthousiaste professionals, waarvan het merendeel jonge mensen zijn. Wat ons bijzonder maakt, is dat we veel zij-instromers verwelkomen: mensen die niet per se een technische achtergrond hebben, maar wel gedreven zijn om te leren en te groeien in ons vakgebied.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een innovatieve inslag en een gezonde dosis competitie, die we graag in de pauzes laten zien bij het darten, biljarten en tafeltennissen. Maar bovenal heerst er een goede sfeer waarin samenwerking en gezelligheid centraal staan.

Bij VIDALCO geloven we in de kracht van groei en ontwikkeling. Daarom bieden we veel doorgroeimogelijkheden en stimuleren we (om)scholing. Echte korte lijnen zorgen ervoor dat iedereen gehoord wordt en dat ideeën snel worden omgezet in actie.

Ondanks dat we pas een paar jaar oud zijn, hebben we al een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de sector. Onze frisse kijk op zaken en ons vermogen om voortdurend te innoveren, stellen ons in staat om voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.