Diensten

Leveren en monteren van prefab oplossingen

Prefab warmtepompbord

Prefab oplossingen

Prefab is de oplossing voor de toekomst! Daar zijn we het met elkaar over eens. Omdat ons bedrijf is ontstaan vanuit een prefab gedachtegoed zijn we constant aan het doorontwikkelen. Wat kunnen we in onze werkplaats nog meer doen zodat het gemak oplevert voor onze monteurs?

Ons prefab warmtepompbord is een mooi voorbeeld hiervan. Voorbereid aan de zaak zodat deze op de bouwplaats plug & play geïnstalleerd kan worden. 

Ons warmtepompbord is niet het enige wat we prefabriceren in onze werkplaats. Al vanaf het begin van VIDALCO worden de verdelers voor de vloerverwarming voorbereid. De verdeler wordt op een houten bord geschroefd, voorzien van de juiste appendages en de aanvoer-/retourleidingen worden alvast aangesloten. Op de bouwplaats moeten deze alleen nog uitgerold worden door de monteur ter plekke. Ook is er een optie om een stopcontact aan het bord toe te voegen.

Onze diensten
Volgende
Wil je graag een gedegen advies over de juiste toepassing in jouw situatie? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Offerte aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.