VIDALCO TOEPASSINGSGEBIEDEN

Nieuwbouw

Prefab of traditionele vloerverwarming is uitermate geschikt voor nieuwbouw. Reeds toegepast op wel 500+ projecten door heel Nederland. VIDALCO voorziet vloerverwarmingssystemen, verdelerborden, cv-leidingwerk en zelfs warmtepompborden.

Prefab vloerverwarming

De modules worden rechtstreeks vanuit een digitale werkomgeving, 3D in Autocad of Revit, geproduceerd in het benodigde verlegpatroon. De productie vindt volledig geautomatiseerd plaats waardoor de benodigde productietijd op de bouwplaats of werkplaats tot een minimum beperkt kan worden.

De modules worden aangeleverd op een rol waardoor deze zeer efficiënt te vervoeren en te verwerken zijn.
Na het uitrollen van de modules blijven deze vlak liggen waardoor we slechts minimaal hoeven te bevestigen aan de ondergrond bij de meeste types afwerkvloeren.

Traditionele vloerverwarming

Sinds jaar en dag wordt vloerverwarming toegepast. De eerste vloerverwarmingssystemen stammen zelfs uit de tijd van de Romeinen! Een goed doordacht systeem dus, want vloerverwarming is vandaag de dag niet meer weg te denken van de Nederlandse nieuwbouwmarkt. Veelal toegepast in de zogenoemde slakkenhuis- en meanderpatronen. VIDALCO hanteert verschillende ondergronden zoals wapeningsnetten, tackerplaat en noppenplaat.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.