Referentie

Groothuisbouw

VIDALCO is al twee jaar met trots de leverancier van prefab vloerverwarming voor Groothuisbouw. En wat ons betreft is dat een perfecte match, want we delen een voorliefde voor prefab.

Bij Groothuisbouw heb je de vrijheid om je eigen woning te ontwerpen op basis van diverse woningtypes. In slechts 10 weken bouwt Groothuisbouw jouw droomwoning op traditionele wijze, met gebruik van prefab elementen die onder ideale omstandigheden worden geproduceerd. Dit zorgt voor een efficiënte bouw en waarborgt kwaliteit.

VIDALCO verzorgt de prefab vloerverwarmingsmodules, inbouwverdelers, cv-leidingwerk en montage voor de woningen van Groothuisbouw. Onze modules en werkwijze sluiten perfect aan bij de visie van Groothuisbouw.

Samenwerken met een partner die net als wij gelooft in de kracht van prefab en procesgericht denken is inspirerend. We zijn trots deel uit te maken van de innovatieve aanpak van Groothuisbouw en we kijken ernaar uit om hen nog vele jaren te ondersteunen bij het realiseren van comfortabele woningen voor hun klanten.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.