Nieuws

Opgenomen in de Nationale Milieudatabase

20 september 2023

Ontdek het duurzame hart van Vidalco! Onze LCA-analyse bevestigt onze toewijding aan een groenere toekomst. Samen met onze partners zetten we stappen naar een milieuvriendelijkere wereld. 💚

De Nationale Milieudatabase bevat data die gebruikt kan worden bij de berekening van de milieuprestatie van een gebouw of bouwwerk. De score die een product heeft is berekend doormiddel van het opstellen van een Levenscyclusanalyse (LCA) van dit product. Bij het tot stand komen van deze LCA is de gehele levenscyclus van ons product geanalyseerd vanaf de winning van de grondstoffen tot aan de afvalverwerking en het hergebruik van ons mooie product. 

Met trots kunnen wij vermelden dat wij sinds kort dus zijn opgenomen in deze milieudatabase. Welk voordeel heeft dit dan voor onze klant? Bouwers en ontwikkelaars kunnen bij het opstellen van de verplichte Milieu Prestatie berekening (MPG) nu kiezen tussen standaard vloerverwarming of vloerverwarming van VIDALCO. Doordat ons product zowel zeer duurzaam geproduceerd als ook gemonteerd wordt heeft dit een positief effect in deze berekening. Dit komt de haalbaarheid en duurzaamheid van het project dus direct ten goede! Meer weten over de milieu database en wat het voor jou en je project kan doen? Zie Nationale Milieudatabase | milieuprestaties van bouwwerken 🌍!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.