Vloerverwarming leggen zonder fysieke belasting voor monteurs

Nieuws

Onze prefab vloerverwarming modules bieden niet alleen grote voordelen op het gebied van bouwtempo en bouwkwaliteit. Misschien nog wel veel belangrijker is ons systeem in basis bedacht om de fysieke belasting bij monteurs tot een minimum te beperken.

Waar bij een traditionele vloerverwarmingsinstallatie monteurs gedwongen zijn om urenlang gebukt te staan en fysieke inspanning te leveren door aan zware kabelhaspels te trekken is dit bij ons systeem niet meer nodig. Ons systeem kan in een staande houding uitgelegd worden en wordt met een minimaal aantal bevestigingsmiddelen vast gemaakt aan de ondergrond. Ook hoeft er niet uren lang op de knieën voor een verdeler gezeten te worden omdat onze verdelers volledig prefab worden aangeleverd. Het vastzetten van 4 schroeven is dus alles wat nog op de bouwplaats hoeft te gebeuren.

Dat is dus win-win in de breedste zin van het woord. Het is dan ook niet voor niets dat alle monteurs en montagebedrijven op zijn minst net zo enthousiast zijn als onze opdrachtgevers over ons systeem. VIDALCO Prefab Modules, de nieuwe standaard in vloerverwarming en koeling verleggen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op